Вижте текущата версия на фърмуера на камерата. Актуализации на фърмуера могат да се извършват, ако картата с памет съдържа нова версия на фърмуера на камерата.

Актуализации на фърмуера

Актуализации на фърмуера могат да се извършват, когато картата с памет съдържа нова версия на фърмуера на камерата. Актуализациите могат да се извършват с помощта на компютър или смарт устройство.

  • Компютър : Проверете центъра за изтегляне на Nikon за нови версии на фърмуера на камерата. Информация за извършване на актуализации е достъпна чрез страницата за изтегляне на фърмуера.

  • Интелигентно устройство : Ако интелигентното устройство е сдвоено с камерата с помощта на приложението SnapBridge, приложението автоматично ще ви уведоми, когато актуализациите станат налични. След това можете да изтеглите актуализацията на картата с памет на камерата с помощта на интелигентното устройство. За информация относно извършването на актуализации вижте онлайн помощ за SnapBridge. Имайте предвид, че автоматичните известия може да не се показват точно по същото време, когато актуализациите са достъпни в центъра за изтегляне на Nikon.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазване на потребителските настройкиНулирайте потребителските настройкиЕзикЧасова зона и датаЯркост на монитораНаблюдавайте цветовия балансЯркост на визьораВизьор Цветен балансЯркост на контролния панелОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обективи без CPUЗапазване на позицията на фокусаЧист сензор за изображениеИзображение от прах от снимкаКартографиране на пикселиКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR)Присвояване на дистанционен (WR) бутон FnСамолетен режимСвържете се със Smart DeviceСвържете се с компютърБезжичен предавател (WT-7)Маркиране на съответствиетоИнформация за батериятаUSB захранванеИкономия на енергия (фото режим)Заключване на празно освобождаване на слотаНастройки на менюто Запазване / ЗарежданеНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера