Регулирайте настройките за връзка с компютри или ftp сървъри чрез безжични или Ethernet мрежи, като използвате допълнителен безжичен предавател WT-7. Този елемент е наличен само когато е свързан допълнителен безжичен предавател WT-7.

  • Опциите, избрани за [ Свързване със смарт устройство ] и [ Свързване към компютър ], се деактивират автоматично, когато WT-7 е свързан и включен.

  • Информация за [ Безжичен предавател ] можете да намерите по-долу; за информация относно [ Избор на хардуер ], [ Мрежови настройки ] и [ Опции ] вижте ръководството, предоставено с WT ‑ 7.

Безжичен предавател

Изберете [ Използване ], за да активирате WT-7, когато е свързан с камерата.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазване на потребителските настройкиНулирайте потребителските настройкиЕзикЧасова зона и датаЯркост на монитораНаблюдавайте цветовия балансЯркост на визьораВизьор Цветен балансЯркост на контролния панелОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обективи без CPUЗапазване на позицията на фокусаЧист сензор за изображениеИзображение от прах от снимкаКартографиране на пикселиКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR)Присвояване на дистанционен (WR) бутон FnСамолетен режимСвържете се със Smart DeviceСвържете се с компютърБезжичен предавател (WT-7)Маркиране на съответствиетоИнформация за батериятаUSB захранванеИкономия на енергия (фото режим)Заключване на празно освобождаване на слотаНастройки на менюто Запазване / ЗарежданеНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера