Добавете информация за авторски права към нови снимки, докато се правят. Информацията за авторските права може да се види в раздела NX Studio [ Информация ].

Въведете имената на фотографа (максимум 36 знака) и носителя на авторските права (максимум 54 знака). Маркирайте [ Изпълнител ] или [ Авторско право ] или натиснете 2 да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( Text Entry ).

За да прикачите информация за авторските права към следващите снимки, маркирайте [ Прикачване на информация за авторските права ], натиснете 2 и потвърдете, че в съседното квадратче за отметка се появява M Натиснете J да запазите промените и да излезете; информация за авторските права ще бъде прикачена към всички следващи снимки.

  • За да предотвратите неоторизирано използване на имената на изпълнителите или носителите на авторски права, уверете се, че не е избрано [Прикачване на информация за авторските права ], преди да заемете или прехвърлите камерата на друго лице. Също така ще трябва да се уверите, че полетата за изпълнител и авторски права са празни.

  • Nikon не поема отговорност за каквито и да е щети или спорове, произтичащи от използването на опцията [ Информация за авторските права ].

Информацията за авторските права е включена в данните за заснемане, показани на дисплея за информация за снимките.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазване на потребителските настройкиНулирайте потребителските настройкиЕзикЧасова зона и датаЯркост на монитораНаблюдавайте цветовия балансЯркост на визьораВизьор Цветен балансЯркост на контролния панелОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обективи без CPUЗапазване на позицията на фокусаЧист сензор за изображениеИзображение от прах от снимкаКартографиране на пикселиКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR)Присвояване на дистанционен (WR) бутон FnСамолетен режимСвържете се със Smart DeviceСвържете се с компютърБезжичен предавател (WT-7)Маркиране на съответствиетоИнформация за батериятаUSB захранванеИкономия на енергия (фото режим)Заключване на празно освобождаване на слотаНастройки на менюто Запазване / ЗарежданеНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера