Følgende Nikon-programvare kan brukes med kameraet:

Programvare til datamaskin

Nikon dataprogramvare er tilgjengelig fra Nikon Download Center. Sjekk versjonen og systemkravene, og sørg for å laste ned den nyeste versjonen.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (tilgjengelig for kjøp): Fjernstyr kameraet fra en datamaskin og lagre bilder direkte på datamaskinens harddisk.

 • NX Tether : Brukes for tilkoblet fotografering når kameraet er koblet til en datamaskin. Eksponering, hvitbalanse og andre kamerainnstillinger kan justeres eksternt ved hjelp av kontrollene på dataskjermen.

 • NX Studio * : Se og rediger bilder og videoer tatt med Nikon digitalkameraer. NX Studio kan brukes til å finjustere filer i Nikons unike NEF/NRW (RAW)-format og konvertere dem til JPEG eller TIFF (NEF/RAW-behandling). Den støtter ikke bare NEF/NRW (RAW)-bilder, men også JPEG- og TIFF-bilder tatt med Nikon digitalkameraer for oppgaver som redigering av tonekurver og forbedring av lysstyrke og kontrast.

  • Eksisterende brukere bør sørge for å laste ned den nyeste versjonen, siden tidligere versjoner kanskje ikke kan laste ned bilder fra kameraet eller åpne NEF (RAW)-bilder.

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility er nødvendig hvis kameraet skal kobles til et nettverk. Koble kameraet til datamaskinen og last ned bilder via Wi-Fi.

 • Webcam Utility : Webcam Utility lar deg bruke kameraet som et webkamera når det er koblet til datamaskinen via USB. Kameraet vil vises som "Webcam Utility" i nettkonferanseapper. Ved å velge "Webcam Utility" konverteres kameraet til et webkamera. For informasjon om kompatible kameraer, systemkrav og bruk av Webcam Utility, samt om forholdsregler som må følges under bruk, se Webcam Utility-siden i Nikon Download Center.

Apper for smarttelefon (nettbrett).

Apper for smarttelefon (nettbrett) er tilgjengelig fra Apple App Store® og Google Play™. For den nyeste informasjonen om appene våre, besøk Nikon-nettstedet.

 • SnapBridge : Last ned bilder og videoer fra kameraet til smartenheten din via en trådløs tilkobling.

 • NX MobileAir (tilbyr kjøp i app): Importer bilder fra et kamera koblet til smartenheten din via USB og last dem opp trådløst til en FTP-server.

  • Støttede funksjoner og operativsystemer varierer etter land og region.