Bærbare ladere kan brukes til å drive kameraet eller lade kameraets batteri. Tabellen nedenfor viser de bærbare laderne som er testet og godkjent for bruk, sammen med det omtrentlige antallet bilder som kan tas med, og det omtrentlige antallet ganger kamerabatteriet kan lades med hver enhet.

Produsent

Modellnummer

Antall skudd 1

Antall belastninger 2

Anker

PowerCore+ 26800 PD 45W

Z 7II: ca. 1930
Z 6II: ca. 1840

Ca. 3

  1. Camera and Imaging Products Association (CIPA) standard. [ Kun søker ] valgt for monitormodus. Målt ved 23 °C/73,4 °F (±2 °C/3,6 °F) med et NIKKOR Z 24–70 mm f/4 S-objektiv og et SONY CEB-G128-minnekort under følgende testforhold: ett fotografi tatt som standard innstillinger en gang hvert 30. sekund. "Antall bilder" er antallet bilder som kan tas med en fulladet bærbar lader for å forsyne et kamera med fulladet batteri (EN-EL15c).

  2. Antall ganger kamerabatteriet (EN-EL15c) kan lades helt opp ved hjelp av en bærbar lader ved full lading.

  • De eneste batteriene som kan lades fra bærbare ladere er EN-EL15c og EN-EL15b.

  • Se dokumentasjonen som følger med den bærbare laderen for informasjon om bruk.

  • Bruk en USB-kabel med to Type C-kontakter som følger med den bærbare laderen når du bruker enheten til å drive kameraet eller lade kameraets batteri.

  • Oppdatert informasjon om bærbare ladere er tilgjengelig på nettsidene til produsentene. Tilgjengeligheten kan variere med land eller region.