Alegeți un tip de compresie și o adâncime de biți pentru fotografiile NEF (RAW).

Compresie NEF (RAW).

Opțiune

Descriere

N

[ Comprimat fără pierderi ]

Imaginile NEF sunt comprimate folosind un algoritm reversibil. Fișierele rezultate au aproximativ 60% până la 80% din dimensiunea imaginilor înregistrate folosind [ Uncompressed ]. Calitatea imaginii este aceeași cu cea a imaginilor înregistrate folosind [ Uncompressed ].

O

[ Comprimat ]

Imaginile NEF sunt comprimate folosind un algoritm nereversibil. Fișierele rezultate au aproximativ 45% până la 65% din dimensiunea imaginilor înregistrate folosind [ Uncompressed ]. Calitatea imaginii este aproape aceeași cu cea a imaginilor înregistrate folosind [ Uncompressed ].

[ Necomprimat ]

Imaginile NEF nu sunt comprimate; fișierele rezultate sunt mai mari decât cele pentru imaginile înregistrate folosind [ Comprimat fără pierderi ] sau [ Comprimat ].

Adâncime de biți NEF (RAW).

Opțiune

Descriere

q

[ 12 biți ]

Imaginile NEF (RAW) sunt înregistrate la o adâncime de 12 biți.

r

[ 14 biți ]

Imaginile NEF (RAW) sunt înregistrate la o adâncime de biți de 14 biți. Fișierele înregistrate la o adâncime de biți de 14 biți conțin mai multe date de culoare decât imaginile înregistrate folosind [ 12-bit ]. Fișierele înregistrate la o adâncime de biți de 14 biți sunt, de asemenea, mai mari decât imaginile înregistrate folosind [ 12-bit ].