Alegeți dacă ștergeți o copie a unei imagini înregistrate pe ambele carduri de memorie, fie cu [ Backup ], fie cu o opțiune de format dublu ([ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] sau [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ]) selectată pentru [ Rol played prin card în Slot 2 ] din meniul de fotografiere șterge și copia rămasă.

Opțiune

Descriere

[ Da (este necesară confirmarea) ]

Înainte de a șterge o copie, vi se va solicita să alegeți dacă o ștergeți pe cealaltă. Pentru a alege opțiunea evidențiată implicit, apăsați 2 .

[ Da ]

[ Aceleași imagini pe 1 și 2 ] este întotdeauna selectat; selectarea [ Da ] în dialogul de confirmare șterge ambele copii.

[ Dezactivat ]

Dialogul de confirmare afișat este același cu cel pentru fotografiile pentru care nu există o a doua copie. Ștergerea imaginii curente nu șterge copia.