Reglați setările LED-ului de stare și modului de legătură pentru telecomenzile opționale fără fir WR-R10. De asemenea, puteți alege un mod de legătură pentru conectarea la unități opționale de bliț controlate prin radio care acceptă Iluminare wireless avansată.

Telecomanda wireless WR-R10
  • Este necesar un adaptor WR-A10 când utilizați WR-R10.

  • Asigurați-vă că firmware-ul pentru WR-R10 a fost actualizat la cea mai recentă versiune (versiunea 3.0 sau o versiune ulterioară). Pentru informații despre actualizările firmware-ului, consultați site-ul web Nikon pentru zona dvs.

Lampa cu LED

Activați sau dezactivați LED-urile de stare de pe o telecomandă fără fir WR-R10 montată pe cameră. Pentru mai multe informații, consultați documentația furnizată cu telecomanda fără fir.

Modul Link

Alegeți un mod de legătură pentru telecomenzile fără fir WR-R10 montate pe alte camere sau unități bliț controlate radio care acceptă Iluminare fără fir avansată. Asigurați-vă că este selectat același mod pentru celelalte dispozitive.

Opțiune

Descriere

[ Împerechere ]

Camera se conectează numai la dispozitivele cu care a fost asociată anterior. Apăsați butonul de asociere de pe telecomanda fără fir WR-R10 conectată la cameră pentru a o asocia cu alte dispozitive.

  • Deoarece camera nu va comunica cu dispozitivele cu care nu a fost asociată, această opțiune poate fi utilizată pentru a preveni interferența semnalului de la alte dispozitive din apropiere.

  • Având în vedere că fiecare dispozitiv trebuie împerecheat separat, totuși, PIN-ul este recomandat atunci când vă conectați la un număr mare de dispozitive.

[ PIN ]

Comunicarea este partajată între toate dispozitivele cu același cod PIN din patru cifre. Puteți introduce orice cod PIN din patru cifre la alegere.

  • Apăsați 4 sau 2 pentru a evidenția cifrele și apăsați 1 sau 3 pentru a schimba. Apăsați J pentru a introduce și afișa PIN-ul selectat.

  • Această opțiune este o alegere bună pentru fotografia cu un număr mare de dispozitive la distanță.

  • Dacă există mai multe camere prezente care au același PIN, unitățile blițului vor fi sub controlul exclusiv al camerei care se conectează prima, împiedicând toate celelalte camere să se conecteze (LED-urile de pe unitățile WR-R10 conectate la camerele afectate vor clipi ).

  • Indiferent de opțiunea selectată pentru [ Mod Link ], semnalele de la telecomenzile fără fir asociate vor fi întotdeauna recepționate de WR-R10. Utilizatorii telecomenzii fără fir WR-1 vor trebui să selecteze împerecherea ca mod de legătură WR-1.