Følgende Nikon-programvare kan brukes med kameraet:

Programvare til datamaskin
  • Camera Control Pro 2 (tilgjengelig for kjøp): Fjernstyr kameraet fra en datamaskin og lagre fotografier direkte på datamaskinens harddisk. Hvis [ PC ] er valgt som destinasjon i Camera Control Pro 2, vil en PC-tilkoblingsindikator ( c ) vises i kameraets kontrollpanel hvis Camera Control Pro 2 startes mens kameraet er koblet til datamaskinen.

  • ViewNX-i * : ViewNX-i er mer enn et verktøy for å vise og redigere bilder og filmer tatt med Nikon-digitalkameraer, men kan brukes i kombinasjon med andre Nikon-bildeapplikasjoner for å hjelpe deg å få mest mulig ut av bildene dine. Det gir også jevn tilgang til nettjenester.

    • Eksisterende brukere bør sørge for å laste ned den nyeste versjonen, siden tidligere versjoner kanskje ikke støtter kameraet.

  • Capture NX-D : Finjuster bilder tatt i Nikons unike NEF/NRW (RAW)-formater eller konverter dem til JPEG eller TIFF (NEF/RAW-behandling). Capture NX-D kan brukes ikke bare med NEF/NRW (RAW)-bilder, men også med JPEG- og TIFF-bilder tatt med Nikon digitalkameraer for slike oppgaver som redigering av tonekurver og forbedring av lysstyrke og kontrast.

  • Trådløs senderverktøy : Wireless Transmitter Utility er nødvendig hvis kameraet skal kobles til et nettverk. Par kameraet med datamaskinen og last ned bilder via Wi-Fi.

Nikon dataprogramvare er tilgjengelig fra Nikon Download Center. Sjekk versjonen og systemkravene, og sørg for å laste ned den nyeste versjonen.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Apper for smarttelefon (nettbrett).

SnapBridge : Last opp bilder og filmer fra kameraet til en smartenhet via en trådløs tilkobling.

  • SnapBridge-appen er tilgjengelig for nedlasting fra Apple App Store® eller på Google Play TM .

  • Besøk Nikons nettsted for den nyeste informasjonen om SnapBridge-appen.