Ετοιμάζομαι

 1. Τοποθετήστε την μπαταρία και μια κάρτα μνήμης στην κάμερα ( 0 Τοποθετήστε την μπαταρία και μια κάρτα μνήμης ).

  Για πληροφορίες σχετικά με τη φόρτιση της μπαταρίας, ανατρέξτε στην ενότητα «Φόρτιση της μπαταρίας» ( 0 Φόρτιση της μπαταρίας ).

 2. Προσάρτηση φακού ( 0 Προσάρτηση φακού ).

  • Ευθυγραμμίστε το σημάδι τοποθέτησης στο φακό με το αντίστοιχο σημάδι στο σώμα της κάμερας ( q ) και περιστρέψτε το φακό προς την κατεύθυνση που φαίνεται ( w ).
  • Ένας ιμάντας μπορεί να συνδεθεί στην κάμερα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα «Τοποθέτηση του ιμάντα της κάμερας» ( 0 Προσάρτηση του ιμάντα της κάμερας ).
 3. Ενεργοποιήστε την κάμερα και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια γλώσσα και ρυθμίστε το ρολόι ( 0 Ενεργοποιήστε την κάμερα ).

Λήψη ( 0 Λήψη φωτογραφιών ( Λειτουργία b ) ) και Προβολή ( 0 Βασική Αναπαραγωγή ) Φωτογραφιών

 1. Περιστρέψτε τον επιλογέα λειτουργίας στο b .

 2. Για να εστιάσετε, πατήστε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση (δηλαδή, πατήστε ελαφρά το κουμπί λήψης, σταματώντας όταν πατηθεί μέχρι τη μέση).

 3. Χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας από το κουμπί λήψης, πατήστε το κουμπί μέχρι το τέλος για να τραβήξετε τη φωτογραφία.

 4. Δείτε την εικόνα.

Χρήσιμες εφαρμογές Nikon για έξυπνες συσκευές

SnapBridge

SnapBridge συνδέει ασύρματα την έξυπνη συσκευή σας (smartphone ή tablet) με την κάμερά σας, ώστε να μπορείτε να κατεβάζετε φωτογραφίες ή να ελέγχετε την κάμερα από απόσταση.

 • Η εφαρμογή SnapBridge είναι διαθέσιμη από το Apple App Store και στο Google Play .

  App Store

  Google Play

 • Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή SnapBridge .