Υποστήριξη για φακούς Power Zoom

Νέες επιλογές για προσαρμοσμένες ρυθμίσεις f2 "Προσαρμοσμένα χειριστήρια (Λήψη)" και g2 "Προσαρμοσμένα χειριστήρια": "Power Zoom +" και "Power Zoom −"

Power zoom + και Power zoom − έχουν προστεθεί στους ρόλους που μπορούν να αντιστοιχιστούν σε χειριστήρια κάμερας για Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις f2 Προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου (λήψη) και g2 προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου . Εάν αντιστοιχίσετε το Power zoom + στο κουμπί Fn1 , μπορείτε να μεγεθύνετε ηλεκτρονικά (power zoom) ενώ πατάτε το κουμπί Fn1 . Εάν αντιστοιχίσετε το Power zoom − στο κουμπί Fn2 , μπορείτε να κάνετε σμίκρυνση ηλεκτρονικά ενώ πατάτε το κουμπί Fn2 .

 • Αυτές οι επιλογές ισχύουν μόνο με φακούς power zoom.
 • Όταν το κουμπί Fn1 στην Προσαρμοσμένη ρύθμιση f2 Προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου (λήψη) ή τα προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου g2 έχει ρυθμιστεί σε Power zoom + , το Power zoom − επιλέγεται για το κουμπί Fn2 .
 • Όταν το κουμπί Fn2 στην Προσαρμοσμένη ρύθμιση f2 Προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου (λήψη) ή τα προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου g2 έχει οριστεί σε Ισχύ ζουμ − , επιλέγεται Power zoom + για το κουμπί Fn1 .
 • Στη λειτουργία αυτοπορτραίτου, η λειτουργία δυναμικού ζουμ με χρήση των κουμπιών Fn1 και Fn2 είναι απενεργοποιημένη.

Νέες επιλογές για προσαρμοσμένες ρυθμίσεις: f7 και g5 "Επιλογές κουμπιού Power Zoom (PZ)"

Οι επιλογές του κουμπιού Power zoom (PZ) έχουν προστεθεί ως προσαρμοσμένες ρυθμίσεις f7 και g5. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις power zoom.

Είδος Περιγραφή
Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά x / w

Εάν είναι επιλεγμένο το On , μπορείτε να μεγεθύνετε ηλεκτρονικά ενώ πατάτε το κουμπί X και να κάνετε σμίκρυνση ενώ πατάτε το κουμπί W (power zoom).

 • Εάν το τηλεχειριστήριο ML-L7 είναι συνδεδεμένο στην κάμερα, μπορείτε επίσης να κάνετε ζουμ με το κουμπί + (τηλεφακός) και το κουμπί - (ευρυγώνιο) του τηλεχειριστηρίου όταν είναι επιλεγμένο το On .
Ταχύτητα δυναμικού ζουμ

Μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα με την οποία ο φακός κάνει μεγέθυνση και σμίκρυνση χρησιμοποιώντας τα κουμπιά που έχουν αντιστοιχιστεί με το ρόλο του power zoom επιλέγοντας αρνητικές τιμές για χαμηλότερη ταχύτητα ή θετικές τιμές για μεγαλύτερη ταχύτητα.

 • Στις επιλογές του κουμπιού Προσαρμοσμένη ρύθμιση g5 Power zoom (PZ) , μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά την εγγραφή πριν/μετά την εγγραφή και τη διάρκεια της εγγραφής .
 • Αυτές οι επιλογές ισχύουν μόνο με φακούς power zoom.
 • Η προσθήκη αυτού του στοιχείου μενού άλλαξε τον αριθμό των επισήμανσης προσαρμοσμένων ρυθμίσεων από g5 σε g6.

Θόρυβος φακού

Ο θόρυβος από το φακό κατά τη διάρκεια του ζουμ μπορεί να ακούγεται στο βίντεο. Εάν παρατηρήσετε θόρυβο φακού όταν χρησιμοποιείτε κουμπιά που έχουν εκχωρηθεί με το ρόλο του power zoom, συνιστάται η ρύθμιση Προσαρμοσμένης ρύθμισης g5 Επιλογές κουμπιού Power zoom (PZ) > Ταχύτητα ενεργού ζουμ > Κατά την εγγραφή σε χαμηλότερες ταχύτητες ζουμ.

Ήχοι λειτουργίας κάμερας

Οι ήχοι λειτουργίας όταν πατάτε τα κουμπιά της κάμερας για μεγέθυνση μπορεί να ακούγονται στο βίντεο. Εάν ανησυχείτε για τους ήχους λειτουργίας όταν χρησιμοποιείτε κουμπιά για ενεργό ζουμ, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω για μεγέθυνση.

 • Μια έξυπνη συσκευή με εγκατεστημένη την εφαρμογή SnapBridge (η λειτουργία power zoom ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη ανάλογα με την έκδοση της εφαρμογής SnapBridge )
 • Τηλεχειριστήριο ML-L7

Νέα επιλογή για το μενού ρύθμισης: "Αποθήκευση θέσης ζουμ (Φακοί PZ)"

Στο μενού ρυθμίσεων έχει προστεθεί η επιλογή Αποθήκευση θέσης ζουμ (φακοί PZ) . Εάν είναι επιλεγμένο το On , η κάμερα θα αποθηκεύσει τη θέση ζουμ σε ισχύ όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη και θα την επαναφέρει όταν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη.

 • Αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για φακούς power zoom.
 • Η θέση ζουμ επαναφέρεται εάν ο φακός αντικατασταθεί από έναν με διαφορετικό όνομα προϊόντος.

Νέα ένδειξη για το εστιακό μήκος στην οθόνη λήψης

Ένας δείκτης εστιακής απόστασης έχει προστεθεί στην οθόνη λήψης. Εμφανίζεται μόνο με φακούς power zoom.

Υποστήριξη για μπαταρία EN-EL25a

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL25a προστέθηκε σε συμβατά αξεσουάρ. Το EN-EL25a λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το EN-EL25 .