Χρησιμοποιήστε τα X και W για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της αναπαραγωγής πλήρους κάδρου και μικρογραφιών.

Αναπαραγωγή πλήρους καρέ

X 

 W

Αναπαραγωγή μικρογραφιών

X 

 W

X 

 W

Αναπαραγωγή Full Frame

Πατήστε το K για να δείτε την πιο πρόσφατη εικόνα σε πλήρες κάδρο στην οθόνη. Μπορούν να εμφανιστούν πρόσθετες φωτογραφίες πατώντας 4 ή 2 ; για να προβάλετε πρόσθετες πληροφορίες για την τρέχουσα φωτογραφία, πατήστε 1 ή 3 ή πατήστε το κουμπί DISP 0 Πληροφορίες φωτογραφίας ).

Αναπαραγωγή μικρογραφιών

Για να προβάλετε πολλές εικόνες, πατήστε το W όταν μια εικόνα εμφανίζεται σε πλήρες κάδρο. Ο αριθμός των εικόνων που εμφανίζονται αυξάνεται από 4 σε 9 σε 72 κάθε φορά που πατάτε το W και μειώνεται κάθε φορά που πατάτε το κουμπί X Χρησιμοποιήστε τον πολυ-επιλογέα για να επισημάνετε εικόνες.

Αγγίξτε Στοιχεία ελέγχου

Τα χειριστήρια αφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν εμφανίζονται εικόνες στην οθόνη ( 0 Αναπαραγωγή ).

Περιστρέψτε ψηλά

Για να εμφανίσετε φωτογραφίες "υψηλές" (με προσανατολισμό πορτραίτου) σε ψηλό προσανατολισμό, επιλέξτε Ενεργοποίηση για Περιστροφή ψηλού στο μενού αναπαραγωγής.

Ανασκόπηση εικόνας

Όταν έχει επιλεγεί Ενεργοποίηση για Ανασκόπηση εικόνας στο μενού αναπαραγωγής, οι φωτογραφίες εμφανίζονται αυτόματα μετά τη λήψη (επειδή η κάμερα έχει ήδη τον σωστό προσανατολισμό, οι εικόνες δεν περιστρέφονται αυτόματα κατά την ανασκόπηση της εικόνας). Εάν έχει επιλεγεί On (μόνο οθόνη) , οι φωτογραφίες δεν θα εμφανίζονται στο σκόπευτρο. Στις λειτουργίες συνεχούς απελευθέρωσης, η εμφάνιση ξεκινά όταν τελειώνει η λήψη, με την πρώτη φωτογραφία της τρέχουσας σειράς να εμφανίζεται.