Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

О овом приручнику

Симболи

У овом приручнику се користе следећи симболи и конвенције. Користите их да бисте лакше пронашли информације које су вам потребне.

D Ова икона означава белешке, информације које треба прочитати пре употребе овог производа.
Савет Ова икона означава савете, додатне информације које вам могу бити од помоћи када користите овај производ.
0 Ова икона означава референце на друге одељке у овом приручнику.

конвенције

  • Ово упутство је за коришћење и са З 7ИИ и З 6ИИ. Илустрације показују З 6ИИ.
  • Ова камера користи ЦФекпресс (Тип Б), XQD , СД, СДХЦ и СДКСЦ меморијске картице. Меморијске картице свих типова се у овом приручнику називају „меморијске картице“. Тамо где је потребно разликовати различите типове, могу се користити изрази „ЦФекпресс меморијска картица“, „ XQD меморијска картица“ и „СД меморијска картица“.
  • У овом приручнику, пуњачи батерија се називају „пуњачи батерија“ или „пуњачи“.
  • У овом приручнику, приказ на монитору камере и тражилу током снимања назива се „приказ снимања“; у већини случајева, илустрације приказују монитор.
  • У овом приручнику паметни телефони и таблети се називају „паметни уређаји“.
  • У овом приручнику, термин „подразумевана подешавања“ се користи да се односи на подешавања која су на снази приликом испоруке. Објашњења у овом приручнику претпостављају да се користе подразумеване поставке.

A За Вашу безбедност

„За вашу безбедност“ садржи важна безбедносна упутства. Обавезно их прочитајте пре употребе камере. За више информација погледајте „За вашу безбедност“ ( 0 За вашу безбедност ).