Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Повезивање на мреже помоћу ВТ-7

ВТ-7

Када је прикључен на камеру, опциони ВТ-7 бежични предајник може да се користи за повезивање са рачунарима, фтп серверима или другим уређајима преко Етхернета или бежичних мрежа.

Пре повезивања ВТ-7

  • Пре него што повежете ВТ-7, проверите да ли је фирмвер за камеру и ВТ-7 ажуриран на најновије верзије.
  • За више информација посетите Nikon веб локацију за свој регион ( 0 Доживотно учење ).

Шта ВТ-7 може учинити за вас

Користећи ВТ-7, можете:

Отпремите постојеће фотографије и филмове на фтп сервер или рачунар

Не само да можете да копирате слике на рачунаре (режим преноса слика), већ можете да их отпремите и на фтп сервере (режим за фтп отпремање). Слике се могу постављати како су снимљене.

Управљајте камером и снимајте слике на даљину са рачунара

Инсталирање Camera Control Pro 2 (доступно засебно) на рачунар на мрежи даје вам потпуну контролу над поставкама камере и омогућава вам да даљински снимате слике и чувате их директно на хард диск рачунара (режим контроле камере).

Управљајте камером и снимајте слике на даљину из веб претраживача

Користећи веб претраживач, можете да контролишете камеру са мрежних рачунара и паметних уређаја за даљинско управљање који не захтева наменску апликацију или рачунарски софтвер (режим хттп сервера).

Повезивање помоћу ВТ-7

Повежите ВТ-7 помоћу USB кабла који сте добили уз камеру.

Укључите предајник и изаберите [ Бежични предајник (ВТ-7) ] > [ Бежични предајник ] > [ Користи ] у менију подешавања камере.

  • За информације о повезивању на мреже помоћу ВТ-7 бежичног предајника, погледајте упутство испоручено уз ВТ-7.

Опције менија за ВТ-7

Све опције менија за ВТ-7 се могу наћи у менију подешавања под [ Бежични предајник (ВТ-7) ]. За више информација погледајте упутство које сте добили уз ВТ-7.