Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

ф5: Прилагодите командне точкове

G дугме U A Мени прилагођених подешавања

Прилагодите рад главног и подкомандног точкића.

  • Изабрана подешавања се такође примењују на командне точкове на опционим батеријама МБ-Н11.

Реверсе Ротатион

Обрните смер ротације командних точкића за изабране операције.

  • Означите [ Компензација експозиције ] или [ Брзина затварача/отвор бленде ] и притисните 2 да изаберете ( M ) или поништите избор ( U ).
  • Притисните J да сачувате промене и изађете.

Промена главног/под

Обрните улоге главног и подкомандног точкића.

Опција Опис
[ Подешавање експозиције ] Ако је изабрано [ Он ], главни командни точкић ће контролисати отвор бленде и брзину затварача подкомандног точкића. Ако је изабрано [ Он (Моде А) ], главни командни точкић ће се користити за подешавање отвора бленде само у режиму А.
[ Подешавање аутофокуса ] Ако је [ Укључено ] изабрано и [ режим фокуса/режим АФ-подручја ] је додељен контроли користећи прилагођену поставку ф2 [ Прилагођене контроле ], можете одабрати режим АФ области тако што ћете држати контролу и ротирати главни точкић за команде и режим фокуса држањем контроле и ротирањем подкомандног точкића.

Менији и репродукција

Одаберите улоге које играју џојстик и командни точкићи током репродукције и навигације по менију.

Опција Опис
[ Укључено ]

Репродукција :

  • Главни командни точкић се може користити за одабир слике која се приказује током репродукције преко целог екрана. Подкомандни точкић се може користити за прескакање унапред или назад у складу са опцијом изабраном за [ Под-диал фраме адванце ].
  • Током репродукције сличица, главни командни точкић се може користити за означавање сличица, а помоћни точкић за команде за прелазак на горе или доле.

Менији * :

Користите главни командни точкић да означите ставке менија. Ротирањем подкомандног точкића удесно приказује се подмени за означену опцију. Ротирањем налево приказује се претходни мени.

2 [ Укључено (преглед слике искључен) ] Што се тиче [ Он ], осим што се командни точкићи не могу користити за репродукцију током прегледа слике.
[ Искључено ] Користите џојстик да изаберете слику која се приказује током репродукције преко целог екрана или да истакнете слике или ставке менија.

Подкомандни точкић се не може користити за бирање истакнутих ставки. Да изаберете означене ставке, притисните J или 2 .

Суб-Диал Фраме Адванце

Одаберите број кадрова који се могу прескочити ротирањем подкомандног точкића током репродукције преко целог екрана. Ова опција ступа на снагу само када је [ Укључено ] или [ Укључено (искључен преглед слике) ] изабрано за [ Менији и репродукција ].

Опција Опис
[ 10 кадрова ] Прескачите унапред или назад 10 кадрова одједном.
[ 50 кадрова ] Прескачите унапред или назад 50 кадрова одједном.
c [ Оцена ] Пређите на следећу или претходну слику са изабраном оценом. Да бисте изабрали оцену, означите [ Оцена ] и притисните 2 .
P [ Заштити ] Пређите на следећу или претходну заштићену слику.
C [ Само фотографије ] Пређите на следећу или претходну фотографију.
1 [ само филмови ] Пређите на следећи или претходни филм.
u [ Фасцикла ] Окрените подкомандни точкић да бисте изабрали фасциклу.