Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Преносиви пуњачи (повер банке)

Преносни пуњачи се могу користити за напајање камере или пуњење батерије фотоапарата. У следећој табели су наведени преносиви пуњачи који су тестирани и одобрени за употребу, заједно са приближним бројем снимака који се могу снимити и приближним бројем пута да се батерија фотоапарата може пунити помоћу сваког уређаја.

Произвођач Број модела Број хитаца 1 Број пуњења 2
Анкер ПоверЦоре+ 26800 ПД 45В

З 7ИИ: прибл. 1930. године

З 6ИИ: прибл. 1840

Прибл. 3

Стандард Удружења производа за камере и слике (ЦИПА). [ Само тражило ] изабрано за режим монитора. Измерено на 23 °Ц/73,4 °Ф (±2 °Ц/3,6 °Ф) са NIKKOR З 24–70 мм ф/4 С објективом и SONY ЦЕБ-Г128 меморијском картицом под следећим условима тестирања: једна фотографија снимљена подразумевано подешавања једном у 30 с. „Број снимака“ је број снимака који се могу снимити коришћењем потпуно напуњеног преносног пуњача за напајање фотоапарата са потпуно напуњеном батеријом (ЕН‑ЕЛ15ц).

Колико пута се батерија фотоапарата (ЕН‑ЕЛ15ц) може потпуно напунити помоћу преносивог пуњача при пуном напуњењу.

  • Једине батерије које се могу пунити из преносивих пуњача су ЕН‑ЕЛ15ц и ЕН‑ЕЛ15б.
  • За информације о употреби погледајте документацију приложену уз преносиви пуњач.
  • Користите USB кабл са два конектора типа Ц који се испоручују са преносивим пуњачем када користите уређај за напајање камере или пуњење батерије фотоапарата.
  • Ажурне информације о преносивим пуњачима доступне су на веб страници произвођача. Доступност се може разликовати у зависности од земље или региона.