Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Решавање проблема

Решења за неке уобичајене проблеме су наведена у наставку.

Проблем Решење
Камера приказује ТЦП/ИП грешку. Подешавања везе захтевају подешавање. Проверите подешавања за главни рачунар или бежични рутер и прилагодите поставке камере на одговарајући начин ( 0 Мрежна подешавања ).
Камера приказује грешку „нема меморијске картице“. Меморијска картица је погрешно уметнута или уопште није уметнута. Проверите да ли је меморијска картица исправно уметнута ( 0 Уметање меморијских картица ).
Отпремање је прекинуто и не може се наставити. Отпремање ће се наставити ако се камера искључи, а затим поново укључи ( 0 Отпремање слика ).
Веза је непоуздана. Ако је [ Ауто ] изабрано за [ Канал ] када се повезујете са паметним уређајем, изаберите [ Ручно ] и изаберите канал ручно ( 0 подешавања Wi-Fi везе ).
Ако је камера повезана са рачунаром у инфраструктурном режиму, проверите да ли је рутер подешен на канал између 1 и 8 ( 0 Нетворк Сеттингс ).