Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

ф3: дугме ОК

G дугме U A Мени прилагођених подешавања

Изаберите улогу која је додељена дугмету J у режиму фотографије и током репродукције.

Режим снимања

Без обзира на изабрану опцију, када је [ Ауто-ареа АФ ], [ Ауто-ареа АФ (људи) ] или [ Ауто-ареа АФ (анималс) ] изабрано за режим АФ-ареа, дугме функционише само да покрене субјект- АФ за праћење ( 0 АФ са праћењем субјекта ).

Улога Опис
K [ Изабери централну тачку фокуса ] Притиском на J бирате централну тачку фокуса.
p [ Укључи/искључи зумирање ] Притисните J да бисте увећали приказ на подручју око тренутне тачке фокуса. Притисните J поново да бисте се вратили на претходни приказ. Да бисте изабрали однос зумирања, означите [ Зоом он/офф ] и притисните 2 .
[ Ниједан ] Притисак на J током снимања нема ефекта.

Режим репродукције

Без обзира на изабрану опцију, притиском на J када је филм приказан у пуном кадру почиње репродукција филма.

Улога Опис
n [ Сличица укључена/искључена ] Притисните J да бисте се пребацивали између репродукције сличица преко целог екрана и 4, 9 или 72 слике.
o [ Прикажи хистограме ] Хистограм се приказује док је дугме J притиснуто. Приказ хистограма је доступан у репродукцији преко целог екрана и сличица.
p [ Укључи/искључи зумирање ]

Притисните J да бисте увећали приказ на подручју око активне тачке фокуса. Притисните J поново да бисте се вратили на претходни приказ.

  • Да бисте изабрали однос зумирања, означите [ Зоом он/офф ] и притисните 2 .
  • Зумирање је доступно и за репродукцију преко целог екрана и за репродукцију сличица.
u [ Изаберите слот и фолдер ] Притисните J да бисте приказали дијалог [ Цхоосе слот анд фолдер ], где можете изабрати слот и фолдер за репродукцију.