Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Слиде Схов

G дугме U D мени репродукције

Погледајте пројекцију слајдова; слике се приказују редоследом који је снимљен. Слике у фолдеру који је тренутно изабран за [ Фолдер за репродукцију ] ( 0 Фолдер за репродукцију ) биће приказане једна по једна по редоследу снимања.

Опција Опис
[ Почетак ] Покрените пројекцију слајдова.
[ Тип слике ]
  • Изаберите врсту слике која се приказује.
  • Изаберите [ По оцени ] да бисте видели само слике са изабраним оценама. Означите оцене и притисните 2 да изаберете ( M ) или поништите избор ( U ).
[ Интервал кадрова ] Одаберите колико дуго ће свака слика бити приказана.

Гледање пројекција слајдова

Да бисте покренули пројекцију слајдова, означите [ Старт ] и притисните J . Следеће операције се могу обавити док је емисија у току:

До Опис
Прескочи назад/прескочи унапред Притисните 4 да бисте се вратили на претходни кадар, 2 да бисте прешли на следећи кадар.
Погледајте додатне информације о фотографији Притисните 1 или 3 да одаберете приказане информације о фотографији. Да бисте сакрили информације о фотографији, изаберите [ Ништа (само слика) ].
Пауза Притисните J да паузирате пројекцију слајдова. Да бисте поново покренули, означите [ Рестарт ] и притисните J .
Подесите јачину звука Притисните X да повећате јачину звука, W ( Q ) да смањите.
Изађите у мени за репродукцију Притисните G да бисте прекинули пројекцију слајдова и вратили се у мени за репродукцију.
Изађите у режим репродукције Притисните K да завршите пројекцију слајдова и вратите се на приказ репродукције.
Настави снимање Притисните окидач до пола да се вратите у режим снимања.

Дијалог се приказује када се емисија заврши. Да бисте поново покренули, означите [ Рестарт ] и притисните J . Да бисте завршили емисију, означите [ Изађи ] и притисните J .