Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Фласх информације за удаљене јединице

Камера може да прикаже информације о блицу за SB-5000 или SB-500 блиц који је монтиран на прикључку за додатну опрему камере и конфигурисан као главни блиц за оптички AWL , као и за даљинске блицеве које се контролишу преко радио AWL а помоћу WR-R10 . Да бисте видели информације о блицу, притисните дугме ДИСП у режиму фотографије ( 0 Дугме ДИСП ).

Дисплеји режима контроле блица

Групни Фласх

 1. Индикатор спремности блица 1
 2. Даљинска контрола блица ( 0 даљинска контрола блица )

  ФП индикатор ( 0 е1: брзина синхронизације блица )

 3. Канал 2 ( 0 Успостављање бежичне везе , групни флеш )
 1. Режим везе 3 ( 0 режим везе )
 2. Групни режим контроле блица 4

  Групни блиц ( 0 групни блиц , групни блиц )

  Компензација блица/ниво блица (излаз; 0 групни блиц , групни блиц )

 3. Режим даљинске контроле блица 2 ( 0 опција бежичног блица )

Брза бежична контрола

 1. Индикатор спремности блица 1
 2. Даљинска контрола блица ( 0 даљинска контрола блица )

  ФП индикатор ( 0 е1: брзина синхронизације блица )

 3. Канал 2 ( 0 Успостављање бежичне везе , брза бежична контрола (само SB-5000 ) )
 4. Режим везе 3 ( 0 режим везе )

Ремоте Репеатинг

Приказује се у радио AWL када су сви блицеви спремни.

Оптички AWL је означен са Y , радио AWL са Z , заједнички оптички и радио AWL са обе иконе заједно. Оптички AWL канал за заједнички оптички и радио AWL се приказује само када се SB-500 користи као главни блиц.

Приказује се само када се користи радио AWL или заједнички оптички и радио AWL .

Иконе се приказују за сваку групу само када се користи заједнички оптички и радио AWL .

Информације о блицу и подешавања камере

Екран са информацијама о блицу приказује одабрана подешавања фотоапарата, укључујући режим снимања, брзину затварача, отвор бленде и ИСО осетљивост.

Дугме i

Подешавања блица се могу променити притиском на дугме i на дисплеју информација о блицу. Доступне опције се разликују у зависности од блица и изабраних подешавања. Такође можете тестирати блиц.