Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Тимецоде

Дугме G U 1 мени за снимање филма

Одаберите да ли ћете снимати временске кодове који дају сат, минут, секунду и број кадра за сваки кадар када снимате филмове. Временски кодови су доступни само за филмове снимљене у МОВ формату.

Опција Опис
[ Сними временске кодове ]
  • [ Укључено ]: Снимите временске кодове. Временски код се појављује на екрану снимања.
  • [ Укључено (са HDMI излазом) ]: Временски кодови ће бити укључени уз снимке сачуване на спољним снимачима повезаним са камером преко HDMI кабла. Камера подржава снимаче монитора серије Atomos SHOGUN , NINJA и SUMO .
  • [ Офф ]: Временски кодови се не снимају.
[ Метода бројања ]
  • [ Рецорд рун ]: Временски кодови се повећавају само док је снимање у току.
  • [ Слободно покретање ]: Временски кодови се непрекидно повећавају. Временски кодови настављају да се повећавају док је камера искључена.
[ порекло временског кода ]
  • [ Ресетуј ]: Ресетујте временски код на 00:00:00.00.
  • [ Унесите ручно ]: ручно унесите сат, минут, секунду и број кадра.
  • [ Тренутно време ]: Подесите временску шифру на тренутно време које приказује сат камере. Пре него што наставите, изаберите [ Временска зона и датум ] у менију подешавања и уверите се да је сат камере подешен на тачно време и датум.
[ Спусти оквир ] Изаберите [ Укључено ] да бисте компензовали неслагања између броја кадрова и стварног времена снимања при брзини кадрова од 30 и 60 фпс.

HDMI уређаји

Одабир [ Укључено (са HDMI излазом) ] за [ Снимање временских кодова ] може пореметити излаз снимака на HDMI уређаје.