Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Информације о ауторским правима

G дугме U B мени подешавања

Додајте информације о ауторским правима новим фотографијама како буду снимљене. Информације о ауторским правима могу се видети на картици НКС Студио [ Инфо ].

Уметник/Ауторска права

Унесите имена фотографа (максимално 36 карактера) и носиоца ауторских права (максимално 54 карактера). Означите [ Извођач ] или [ Ауторска права ] или притисните 2 да бисте приказали дијалог за унос текста. За информације о уносу текста погледајте „Унос текста“ ( 0 Унос текста ).

Приложите информације о ауторским правима

Да бисте додали информације о ауторским правима следећим фотографијама, означите [ Аттацх цопиригхт информатион ], притисните 2 и потврдите да се у суседном пољу за потврду појављује ознака ( M ). Притисните J да сачувате промене и изађете; информације о ауторским правима биће приложене уз све наредне фотографије.

Информације о ауторским правима

  • Да бисте спречили неовлашћено коришћење имена уметника или власника ауторских права, уверите се да [ Приложи информације о ауторским правима ] није изабрано пре него што позајмите или пренесете камеру другој особи. Такође ћете морати да се уверите да су поља за извођача и ауторска права празна.
  • Nikon не прихвата одговорност за било какву штету или спорове који проистичу из коришћења опције [ Информације о ауторским правима ].

Информације о фотографији

Информације о ауторским правима су укључене у податке о снимању приказане на екрану са информацијама о фотографији.