Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Подесите Picture Control

G дугме U C мени за фотографисање

Одаберите опције обраде слике („ Picture Control “) за нове фотографије у складу са сценом или вашим креативним намерама. За више информација погледајте „Мени i “ под „Подеси Picture Control “ ( 0 Подесите Picture Control ).

Измена контрола слике из менија

Постојеће унапред подешене или прилагођене контроле слике могу се модификовати тако да одговарају сцени или креативној намери корисника.

 1. Изаберите Picture Control .

  Означите жељену Picture Control на листи Picture Control и притисните 2 .

 2. Уредите изабрану Picture Control .

  • Притисните 1 или 3 да бисте истакли жељену поставку ( 0 Подешавања Picture Control ). Притисните 4 или 2 да бисте изабрали вредност у корацима од 1 или ротирајте точкић за подкоманде да бисте изабрали вредност у корацима од 0,25.
  • Доступне опције се разликују у зависности од изабране Picture Control .
  • Да бисте брзо подесили нивое за уравнотежено [ Оштрење ], [ Оштрење средњег опсега ] и [ Јасноћа ], означите [ Брзо оштрење ] и притисните 4 или 2 .
  • Да бисте напустили све промене и почели испочетка од подразумеваних подешавања, притисните дугме O

 3. Сачувајте промене и изађите.

  Притисните J да бисте сачували промене.

i мени

 • Да бисте изабрали Контроле слике у i менију, означите [ Подеси Picture Control ] и притисните J .
 • Притисните 4 и 2 да одаберете Picture Control и притисните 3 да прикажете подешавања Picture Control . Ефекат било које промене се може прегледати на екрану.

Управљајте Picture Control

Измене постојећих контрола слике могу да се сачувају помоћу ставке [ Манаге Picture Control ] у менију за снимање фотографија или филмова, креирајући прилагођене контроле слике које се затим могу копирати на меморијску картицу и користити у компатибилном софтверу или делити међу камерама истог модела .