Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Обавештења

Обавештења за купце у САД

Пуњач батерија

ВАЖНА БЕЗБЕДНОСНА УПУТСТВА—САЧУВАЈТЕ ОВА УПУТСТВА

ОПАСНОСТ—ДА БИСТЕ СМАЊИЛИ РИЗИК ОД ПОЖАРА ИЛИ СТРУЈНОГ УДАРА, ПАЖЉИВО ПРАТИТЕ ОВА УПУТСТВА

За повезивање са напајањем које није у САД, користите адаптер за прикључак одговарајуће конфигурације за утичницу ако је потребно. Ова јединица за напајање је предвиђена да буде правилно оријентисана у вертикалном или подном положају.

Изјава о радиофреквентним сметњама Федералне комисије за комуникације (ФЦЦ).

Ова опрема је тестирана и утврђено је да је у складу са ограничењима за дигиталне уређаје класе Б, у складу са делом 15 ФЦЦ правила. Ова ограничења су дизајнирана да обезбеде разумну заштиту од штетних сметњи у стамбеној инсталацији. Ова опрема генерише, користи и може да емитује радио-фреквенцијску енергију и, ако се не инсталира и не користи у складу са упутствима, може изазвати штетне сметње у радио комуникацијама. Међутим, не постоји гаранција да се сметње неће појавити у одређеној инсталацији. Ако ова опрема изазива штетне сметње радио или телевизијском пријему, што се може утврдити искључивањем и укључивањем опреме, корисник се подстиче да покуша да исправи сметње једном или више од следећих мера:

  • Преусмерите или преместите пријемну антену.
  • Повећајте размак између опреме и пријемника.
  • Повежите опрему у утичницу на струјном колу различитом од оног на који је прикључен пријемник.
  • За помоћ се обратите продавцу или искусном радио/телевизијском техничару.

ОПРЕЗ

Модификације

ФЦЦ захтева од корисника да буде обавештен да све промене или модификације направљене на овом уређају које Nikon Цорпоратион није изричито одобрила могу поништити корисниково овлашћење да користи опрему.

Интерфаце Цаблес

Користите каблове за интерфејс које продаје или обезбеђује Nikon за своју опрему. Коришћење других интерфејс каблова може премашити ограничења класе Б, део 15 ФЦЦ правила.

Nikon Инц., 1300 Валт Вхитман Роад, Мелвилле, Њујорк 11747-3064, САД

Тел.: 631-547-4200

Кабл за напајање
Код напона преко 125 В наизменичне струје (само за САД) : Кабл за напајање мора да буде оцењен за напон који се користи, да буде најмање АВГ бр. 18, и имају СВГ изолацију или бољу са НЕМА 6П-15 утикачем за наизменичну струју 250 В 15 А.
Обавештење за купце у Канади
ЦАН ИЦЕС-3 Б / НМБ-3 Б
Обавештења за купце у Европи

ОПРЕЗ : ОПАСНОСТ ОД ЕКСПЛОЗИЈЕ АКО ЈЕ БАТЕРИЈА ЗАМЕНА НЕИСПРАВНОМ ТИПУ. ИСКОРИШЋЕНЕ БАТЕРИЈЕ ОДЛАГАЊЕТЕ ПРЕМА УПУТСТВАМА.

Овај симбол означава да електричну и електронску опрему треба сакупљати одвојено.

Следеће се односи само на кориснике у европским земљама:

  • Овај производ је намењен за одвојено сакупљање на одговарајућем месту за прикупљање. Не одлагати као кућни отпад.
  • Одвојено сакупљање и рециклажа помаже у очувању природних ресурса и спречавању негативних последица по људско здравље и животну средину до којих може доћи услед неправилног одлагања.
  • За више информација обратите се продавцу или локалним властима задуженим за управљање отпадом.

Овај симбол на батерији означава да батерију треба сакупљати одвојено.

Следеће се односи само на кориснике у европским земљама:

  • Све батерије, без обзира да ли су означене овим симболом или не, одређене су за одвојено прикупљање на одговарајућем месту за прикупљање. Не одлагати као кућни отпад.
  • За више информација обратите се продавцу или локалним властима задуженим за управљање отпадом.