Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Прегледање слика

Репродукција пуног кадра

Притисните дугме K да бисте видели најновију слику у пуном кадру на екрану.

  • Притисните 4 да бисте се вратили на претходни кадар, 2 да бисте прешли на следећи кадар.
  • Притисните 1 , 3 или дугме ДИСП да бисте видели више информација о тренутној слици ( 0 Информације о фотографији ).

Репродукција сличица

Да бисте видели више слика, притисните дугме W ( Q ) када је слика приказана у пуном кадру.

  • Број приказаних слика се повећава са 4 на 9 на 72 сваки пут када се притисне дугме W ( Q ), а смањује се сваким притиском на дугме X .
  • Истакните слике помоћу 1 , 3 , 4 или 2 .

Додирните контроле

Контроле на додир се могу користити када се слике приказују на монитору ( 0 Репродукција ).

Ротате Талл

Да бисте приказали “високе” (портретне) фотографије у високој оријентацији, изаберите [ Укључено ] за [ Ротате високо ] у менију репродукције.

Преглед слике

Када је [ Укључено ] изабрано за [ Преглед слике ] у менију репродукције, фотографије се аутоматски приказују након снимања; нема потребе да притиснете дугме K

  • Ако је изабрано [ Он (само за монитор) ], фотографије се неће приказати у тражилу.
  • У режимима непрекидног отпуштања, приказ почиње када се снимање заврши, а приказује се прва фотографија у тренутној серији.
  • Слике се не ротирају аутоматски током прегледа слике чак и када је [ Он ] изабрано за [ Ротате алл ] у менију репродукције.

Две меморијске картице

Ако су уметнуте две меморијске картице, опције [ Цхоосе слот анд фолдер ] се такође могу видети притиском на дугме W ( Q ) када се прикажу 72 сличице.