Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Опције звучног сигнала

G дугме U B мени подешавања

Бип укључен/искључен

Укључите или искључите звучни сигнал.

 • Ако је [ Укључено ] изабрано за [ Бип он/офф ], звучни сигнали се оглашавају када:

  • самоокидач одбројава,
  • фотографисање са интервалним тајмером, снимање филма у временском интервалу или се завршава померањем фокуса,
  • камера се фокусира у режиму фотографије (имајте на уму да ово не важи ако је АФ-Ц изабран за режим фокуса или ако је [ Ослободи ] изабрано за прилагођено подешавање а2 [ АФ-С избор приоритета ]),
  • користе се контроле на додир, или
  • окидач се притисне са СД меморијском картицом заштићеном од писања уметнутом у фотоапарат.
 • Изаберите [ Искључено (само контроле на додир) ] да бисте онемогућили звучни сигнал за контроле додиром док га омогућите за друге сврхе.
 • Када је [ Укључено ] изабрано за [ Тиха фотографија ] у менију снимања фотографија, звучни сигнал се неће чути када камера фокусира или док је самоокидач у функцији, без обзира на подешавања изабрана за [ Опције звучног сигнала ].

Волуме

Подесите јачину звучног сигнала.

Висина тона

Изаберите висину звучног сигнала између [ Висока ] и [ Ниска ].