Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

е6: аутоматско брацкетинг (режим М)

G дугме U A Мени прилагођених подешавања

Подешавања на која утичу када је брацкетинг омогућен у режиму М , одређују се опцијама изабраним за [ Ауто брацкетинг ] > [ Ауто брацкетинг сет ] у менију снимања фотографија и опцијом изабраном за прилагођено подешавање е6 [ Ауто брацкетинг (режим М) ].

Прилагођено подешавање е6
[ Ауто брацкетинг (режим М) ]
Мени за фотографисање
[ Ауто брацкетинг сет ]
АЕ и брацкетинг блица * АЕ брацкетинг *
F [ Блиц/брзина ] Брзина затварача и ниво блица Брзина затварача
G [ Блиц/брзина/отвор бленде ] Брзина затварача, отвор бленде и ниво блица Брзина затварача и отвор бленде
H [ Блиц/отвор бленде ] Отвор бленде и ниво блица Отвор бленде
I [ само Фласх ] Ниво блица

Ако се блиц не користи када је [ Укључено ] изабрано за [ Ауто ИСО сенситивити цонтрол ] и [ Блиц/брзина ], [ Блиц/брзина/отвор бленде ] или [ Блиц/отвор бленде ] је изабран за е6 [ Ауто брацкетинг (режим М ) ], ИСО осетљивост ће бити фиксирана на вредност за први снимак у свакој секвенци брацкетинга.

Фласх Брацкетинг

Брацкетинг блица се изводи само са i-TTL или q А (аутоматски отвор бленде) контролом блица.