Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Функције доступне са верзијом фирмвера „Ц“ 1.50

Нова опција „ USB “

Опција [ USB ] је додата у мени за подешавање. Са овим додатком, iPhone који користи NX MobileAir апликацију за паметне телефоне сада може да увози слике са камере повезане преко USB кабла.

 • Изаберите [ МТП/ПТП ] када се повезујете на рачунаре или Android уређаје.
 • Изаберите [ iPhone ] само када се повезујете са иПхоне уређајима преко USB-C на Лигхтнинг кабла треће стране да бисте користили NX MobileAir (за информације о компатибилним USB-C на Лигхтнинг кабловима, погледајте помоћ на мрежи за NX MobileAir ).
 • Без обзира да ли је камера повезана са iPhone или не, одабиром [ iPhone ] ће се онемогућити доле наведене функције. Да бисте приступили овим функцијама, изаберите [ МТП/ПТП ].

  • уграђене мрежне функције камере
  • [ Опције бежичног даљинског управљача (МЛ-Л7) ] у менију за подешавање
  • напајање камере или пуњење батерије преко USB (такође нећете моћи да напајате камеру или пуните батерију помоћу опционог адаптера за наизменичну струју)
 • Апликација NX MobileAir доступна је у Apple App Store и Google Play .

Нови опциони даљински рукохват

Камера сада подржава опциони MC-N10 даљински рукохват. Када је повезан са камером, MC-N10 се може користити за такве задатке као што су снимање филмова, фотографисање и подешавање поставки камере.

 • MC-N10 долази опремљен розетом за причвршћивање на опрему за камеру треће стране. Са MC-N10 монтираним на опрему за камеру треће стране преко адаптера за розете компатибилног са АРРИ, можете задржати покретне субјекте у фокусу док померате камеру да бисте пратили њихово кретање, или да користите његове згодно постављене контроле за подешавање поставки као што су експозиција и баланс белог без додиривања камере.
 • За више информација о MC-N10 погледајте документацију доступну у Nikon центру за преузимање.

  хттпс://довнлоадцентер.никонимглиб.цом/