Регулирайте цветовия баланс на монитора по ваш вкус.

  • Цветовият баланс се регулира с помощта на мултиселектора. Натиснете 1 , 3 , 4 или 2 да регулирате цветовия баланс, както е показано по-долу. Натиснете J да запазите промените.

1

Увеличете зеленото

2

Увеличете кехлибара

3

Увеличете магента

4

Увеличете синьото

  • Балансът на цветовете на монитора се отнася само за менюта, възпроизвеждане и изгледа през обектива, показан по време на изглед на живо; снимките, направени с фотоапарата, не се засягат.

  • Референтното изображение е или последната направена снимка, или, в режим на възпроизвеждане, последната показана снимка. Ако картата с памет не съдържа снимки, вместо това ще се покаже празна рамка.

  • За да изберете различно изображение, натиснете бутона W ( Y ). Маркирайте желаната снимка и натиснете J да я изберете като еталонно изображение.

  • За да видите маркираното изображение в цял кадър, натиснете и задръжте X ( T ).

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право Опции за звуков сигнал Докоснете контролиHDMI Данни за местоположението Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера