Настройте цветовия баланс на монитора според вашия вкус.

  • Цветовият баланс се регулира с помощта на мултиселектора. Натиснете 1 , 3 , 4 или 2 , за да регулирате цветовия баланс, както е показано по-долу. Натиснете J за да запазите промените.

1

Увеличете зеленото

2

Увеличете кехлибар

3

Увеличете магента

4

Увеличете синьото

  • Цветовият баланс на монитора се прилага само за менютата, възпроизвеждането и изгледа през обектива, показан по време на live view; снимките, направени с фотоапарата, не са засегнати.

  • Референтното изображение е или последната направена снимка, или, в режим на възпроизвеждане, последно показаната снимка. Ако картата с памет не съдържа снимки, вместо това ще се покаже празна рамка.

  • За да изберете различно изображение, натиснете бутона W ( Y ). Маркирайте желаната снимка и натиснете J , за да я изберете като референтно изображение.

  • За да видите маркираното изображение на цял кадър, натиснете и задръжте X ( T ).

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с памет Запазване на потребителските настройки Нулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Монитор Цветов баланс Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектив без процесор Сензор за чисто изображение Заключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Ref Photo Pixel Mapping Коментар на изображението Информация за авторските права Опции за звуков сигнал Докоснете Управлява HDMI Данни за местоположение Опции за безжично дистанционно (WR). Задайте дистанционен (WR) Fn бутон Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празен слот Запазване/зареждане на настройките на менюто Нулирайте всички настройки Версия на фърмуера