Регулирайте външния вид на информационния дисплей според условията на осветление.

Тъмно на светло

Светло на тъмно

опция

Описание

[ Автоматично ]

Камерата настройва цвета на надписите в информационния дисплей, за да улесни четенето. Черното се използва на светли места, бледо бяло на тъмни места.

[ Ръководство ]

Изберете ръчно цвета на надписа.

w [ Тъмно върху светло ]: За да се направи дисплеят по-лесен за четене на ярки места, мониторът свети и надписът се показва в черно.

x [ Светло върху тъмно ]: За да направи дисплея по-лесен за четене на тъмни места, мониторът се затъмнява и буквите се показват в бяло.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с памет Запазване на потребителските настройки Нулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Монитор Цветов баланс Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектив без процесор Сензор за чисто изображение Заключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Ref Photo Pixel Mapping Коментар на изображението Информация за авторските права Опции за звуков сигнал Докоснете Управлява HDMI Данни за местоположение Опции за безжично дистанционно (WR). Задайте дистанционен (WR) Fn бутон Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празен слот Запазване/зареждане на настройките на менюто Нулирайте всички настройки Версия на фърмуера