Вижте информация за батерията, поставена в момента във фотоапарата.

Опция

Описание

[ таксуване ]

Текущото ниво на батерията, изразено като процент.

[ Брой изстрели ]

Броят пъти, когато батерията е била използвана за освобождаване на затвора от последното й зареждане.

[ възраст на батерията ]

Петстепенен дисплей, показващ възрастта на батерията.

  • Стойност “0” ( k ) показва, че работата на батерията не е нарушена.

  • Стойност “4” ( l ) показва, че батерията е достигнала края на живота си на зареждане. Сменете батерията.

Брой изстрели

[ Брой снимки ] показва колко пъти е бил освободен затворът. Имайте предвид, че понякога камерата може да освободи затвора, без да запише снимка, например при измерване на предварително зададен баланс на бялото.

Зареждане на батерии при ниски температури

Батериите като цяло показват спад в капацитета при ниски температури на околната среда. Дори свежи батерии, заредени при температури под около 5 °C (41 °F), може да покажат временно увеличение от „0“ до „1“ на стойността, показана за [ Battery age ], но дисплеят ще се върне към нормалното, след като батерията се изтощи. е презареден при температура от около 20 °C (68 °F) или по-висока.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право Опции за звуков сигнал Докоснете контролиHDMI Данни за местоположението Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера