Добавете коментар към новите снимки, докато се правят. Коментарите могат да се видят в раздела NX Studio [ Информация ].

Въведете коментар

Въведете коментар до 36 знака. Маркирайте [ Input comment ] и натиснете 2 да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( Въвеждане на текст ).

Прикачете коментар

За да прикачите коментара към следващите снимки, маркирайте [ Прикачване на коментар ], натиснете 2 и потвърдете, че в съседното квадратче за отметка се появява M Натиснете J да запазите промените и да излезете; коментарът ще бъде прикачен към всички следващи снимки.

Информация за снимката

Коментарите могат да се видят на страницата с данни за снимане в дисплея с информация за снимките.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право Опции за звуков сигнал Докоснете контролиHDMI Данни за местоположението Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера