Мръсотия или прах, попаднали във фотоапарата при смяна на обективи или премахване на капачката на тялото, може да полепне по нискочестотния филтър и да повлияе на вашите снимки. Опцията „чист сензор за изображение“ вибрира сензора, за да премахне праха.

опция

Описание

[ Почисти сега ]

Извършете незабавно почистване на сензора за изображения.

[ Почистване при стартиране/изключване ]

  • [ Почистване при стартиране ]: Сензорът за изображения се почиства автоматично при всяко включване на фотоапарата.

  • [ Почистване при изключване ]: Сензорът за изображения се почиства автоматично по време на изключване всеки път, когато фотоапаратът се изключи.

  • [ Почистване при стартиране и изключване ]: Сензорът за изображения се почиства автоматично при стартиране и изключване.

  • [ Изключване на почистването ]: Автоматичното почистване на сензора за изображения е изключено.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с памет Запазване на потребителските настройки Нулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Монитор Цветов баланс Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектив без процесор Сензор за чисто изображение Заключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Ref Photo Pixel Mapping Коментар на изображението Информация за авторските права Опции за звуков сигнал Докоснете Управлява HDMI Данни за местоположение Опции за безжично дистанционно (WR). Задайте дистанционен (WR) Fn бутон Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празен слот Запазване/зареждане на настройките на менюто Нулирайте всички настройки Версия на фърмуера