Мръсотия или прах, влизащи във фотоапарата при смяна на лещите или премахване на капачката на тялото, може да полепне по нискочестотния филтър и да повлияе на вашите снимки. Опцията „clean image sensor“ вибрира сензора, за да премахне праха.

Опция

Описание

[ Почистете сега ]

Извършете незабавно почистване на сензора за изображение.

[ Почистване при стартиране/изключване ]

  • [ Почистване при стартиране ]: Сензорът за изображение се почиства автоматично всеки път, когато камерата се включи.

  • [ Почистване при изключване ]: Сензорът за изображение се почиства автоматично по време на изключване всеки път, когато камерата се изключи.

  • [ Почистване при стартиране и изключване ]: Сензорът за изображение се почиства автоматично при стартиране и при изключване.

  • [ Почистване изключено ]: Автоматично почистване на сензора за изображение.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право Опции за звуков сигнал Докоснете контролиHDMI Данни за местоположението Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера