Показване на информация за въртене и наклон въз основа на информация от сензора за наклон на камерата.

  • Ако камерата не е наклонена нито наляво, нито надясно, референтната линия на ролката ще стане зелена. Ако камерата не е наклонена нито напред, нито назад, точката ( I ) в центъра на дисплея ще стане зелена.

  • Всяко деление е еквивалентно на 5°.

    Ниво на камерата

    Камерата е наклонена наляво или надясно

    Камерата е наклонена напред или назад

Накланяне на камерата

Дисплеят на виртуалния хоризонт не е точен, когато камерата е наклонена под остър ъгъл напред или назад. Ако камерата не може да измери наклона, размерът на наклона няма да се покаже.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право Опции за звуков сигнал Докоснете контролиHDMI Данни за местоположението Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера