Регулирайте настройките за сензорни контроли на монитора.

Активиране/деактивиране на сензорни контроли

Активирайте или деактивирайте контролите на сензорния екран. Изберете [ Само възпроизвеждане ], за да активирате контролите на сензорния екран само в режим на възпроизвеждане.

Възпроизвеждане на пълен кадър

Изберете дали следващото изображение при възпроизвеждане на цял екран да се показва чрез плъзгане наляво или плъзгане надясно.

опция

Описание

S

[ Ляво U Дясно ]

Плъзнете наляво, за да покажете следващата снимка.

T

[ Ляво V Дясно ]

Плъзнете надясно, за да покажете следващата снимка.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с памет Запазване на потребителските настройки Нулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Монитор Цветов баланс Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектив без процесор Сензор за чисто изображение Заключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Ref Photo Pixel Mapping Коментар на изображението Информация за авторските права Опции за звуков сигнал Докоснете Управлява HDMI Данни за местоположение Опции за безжично дистанционно (WR). Задайте дистанционен (WR) Fn бутон Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празен слот Запазване/зареждане на настройките на менюто Нулирайте всички настройки Версия на фърмуера