Регулирайте настройките за сензорни контроли на монитора.

Активиране/деактивиране на сензорните контроли

Активирайте или деактивирайте контролите на сензорния екран. Изберете [ Само възпроизвеждане ], за да активирате контролите на сензорния екран само в режим на възпроизвеждане.

Възпроизвеждане на цял кадър

Изберете дали следващото изображение при възпроизвеждане на цял кадър да се показва чрез плъзгане наляво или чрез плъзгане надясно.

Опция

Описание

S

[ Ляво U Вдясно ]

Плъзнете наляво, за да се покаже следващата снимка.

T

[ Ляво V Вдясно ]

Плъзнете надясно, за да се покаже следващата снимка.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройки език Часова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право Опции за звуков сигнал Докоснете контролиHDMI Данни за местоположението Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър Безжичен предавател (WT-7) Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера