Притисните дугме O ( Q ) да избришете тренутну слику или користите ставку [ Делете ] у менију за репродукцију да бисте избрисали више изабраних слика, све слике снимљене на изабрани датум или све слике у тренутном фолдеру за репродукцију (заштићене слике не могу бити избрисан). Будите опрезни када бришете слике, пошто се слике не могу вратити након брисања.

Током репродукције

Притисните дугме O ( Q ) да обришете тренутну фотографију.

 1. Притисните дугме O ( Q ).

  Биће приказан дијалог за потврду.

 2. Поново притисните дугме O ( Q ).

  Да бисте избрисали слику, поново притисните дугме O ( Q ). Да изађете без брисања слике, притисните K

Репродукција календара

Током репродукције календара, можете избрисати све фотографије снимљене на изабрани датум тако што ћете означити датум на листи датума и притиснути дугме O ( Q ).

Брисање копија

Ако је слика изабрана на екрану за репродукцију када се притисне дугме O ( Q ) снимљена са две убачене меморијске картице и [ Резервна копија ] или [ RAW Слот 1 - JPEG Слот 2 ] изабрана за [ Улога коју игра картица у слоту 2 ], од вас ће бити затражено да изаберете да ли да избришете обе копије или само копију на картици у тренутном слоту ( Брисање копија ).

Мени за репродукцију

Ставка [ Делете ] у менију репродукције садржи следеће опције. Имајте на уму да у зависности од броја слика може бити потребно неко време за брисање.

Опција

Опис

Q

[ Изабрано ]

Избришите изабране слике.

i

[ Изабери датум ]

Избришите све слике снимљене на изабрани датум ( Изаберите Датум ).

R

[ Све ]

Избришите све слике у фолдеру који је тренутно изабран за репродукцију. Ако су уметнуте две картице, можете изабрати картицу са које ће слике бити избрисане.

Одабрано

 1. Изаберите слике.

  • Користите џојстик да означите слику и притисните дугме W ( Y ) да изаберете или поништите избор. Изабране слике су означене иконом O (да бисте видели истакнуту слику преко целог екрана, притисните и држите дугме X / T ).

  • Поновите по жељи да изаберете додатне слике.

 2. Притисните J да завршите операцију.

  Биће приказан дијалог за потврду; означите [ Да ] и притисните J .

Изаберите Датум

 1. Изаберите датуме.

  Означите датум и притисните 2 да изаберете све слике снимљене на означени датум. Одабрани датуми су означени иконом M Поновите по жељи да изаберете додатне датуме; да поништите избор датума, означите га и притисните 2 .

 2. Избришите слике снимљене на изабране датуме.

  Притисните J . Биће приказан дијалог за потврду; означите [ Да ] и притисните J .

Све

 1. Изаберите слот.

  Притисните 1 или 3 да означите слот који садржи меморијску картицу са које ће слике бити избрисане и притисните J .

 2. Избришите слике.
  • Означите [ Иес ] и притисните J да избришете све слике у фолдеру који је тренутно изабран за [ Плаибацк фолдер ] у менију за репродукцију.

  • Имајте на уму да у зависности од броја слика може бити потребно неко време за брисање.