ВТ-7

Када је прикључен на камеру, опциони ВТ-7 бежични предајник може да се користи за повезивање са рачунарима, фтп серверима или другим уређајима преко Етхернета или бежичних мрежа.

Пре употребе ВТ-7

Пре употребе ВТ-7, проверите да ли је фирмвер за камеру и ВТ-7 ажуриран на најновије верзије. За више информација посетите Nikon веб локацију за свој регион.

Шта ВТ-7 може учинити за вас

Користећи ВТ-7, можете:

Отпремите постојеће фотографије и филмове на фтп сервер или рачунар

Не само да можете да копирате слике на рачунаре (режим преноса слика), већ можете да их отпремите и на фтп сервере (режим за фтп отпремање). Слике се могу постављати како су снимљене.

Управљајте камером и снимајте слике на даљину са рачунара

Инсталирање Цамера Цонтрол Про 2 (доступно засебно) на рачунар на мрежи даје вам потпуну контролу над поставкама камере и омогућава вам да даљински снимате слике и чувате их директно на хард диск рачунара (режим контроле камере).

Управљајте камером и снимајте слике на даљину из веб претраживача

Користећи веб претраживач, можете да контролишете камеру са мрежних рачунара и паметних уређаја за даљинско управљање који не захтева наменску апликацију или рачунарски софтвер (режим хттп сервера).

Повезивање помоћу ВТ-7

Повежите ВТ-7 помоћу USB кабла који сте добили уз камеру.

Укључите предајник и изаберите [ Бежични предајник (ВТ-7) ] > [ Бежични предајник ] > [ Користи ] у менију подешавања камере.

Ставке менија за ВТ-7

Све ставке менија за ВТ-7 се могу наћи у менију подешавања под [ Бежични предајник (ВТ-7) ]. За више информација погледајте упутство које сте добили уз ВТ-7.

Погледајте упутство које сте добили уз ВТ-7 за више информација.