Показване на информация за въртене и наклон въз основа на информация от сензора за наклон на камерата.

  • Ако камерата не е наклонена нито наляво, нито надясно, референтната линия на ролката ще стане зелена. Ако камерата не е наклонена нито напред, нито назад, точката ( I ) в центъра на дисплея ще стане зелена.

  • Всяко деление е еквивалентно на 5°.

Ниво на камерата

Камерата е наклонена наляво или надясно

Камерата е наклонена напред или назад

Дисплеят на виртуалния хоризонт

Имайте предвид, че дисплеят може да не е точен, когато камерата е наклонена под остър ъгъл напред или назад. Камерата няма да показва индикатори за наклон и накланяне, когато се държи под ъгли, при които наклонът не може да бъде измерен.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с памет езикЧасова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимка Пикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право IPTC Опции за гласова бележка Опции за звуков сигнал Докоснете контроли HDMI Данни за местоположение (вградени) Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър (вграден Wi-Fi) Кабелна LAN/WT Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера