Регулирайте външния вид на информационния дисплей според условията на осветление.

Тъмно на светло

Светлината на тъмно

Опция

Описание

[ Автоматично ]

Камерата настройва цвета на буквите на информационния дисплей, за да улесни четенето. Черното се използва на светли места, слабо бяло на тъмни места.

[ Ръководство ]

Ръчно изберете цвета на надписа.

w [ Dark on light ]: За да направи дисплея по-лесен за четене на светли места, мониторът свети и надписът се показва в черно.

x [ Light on dark ]: За да направи дисплея по-лесен за четене на тъмни места, мониторът затъмнява и надписът се показва в бяло.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с памет езикЧасова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимка Пикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право IPTC Опции за гласова бележка Опции за звуков сигнал Докоснете контроли HDMI Данни за местоположение (вградени) Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър (вграден Wi-Fi) Кабелна LAN/WT Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера