Вижте информация за батерията, поставена в момента във фотоапарата.

Опция

Описание

[ таксуване ]

Текущото ниво на батерията, изразено като процент.

[ Брой изстрели ]

Броят на пускането на затвора от последното зареждане на батерията.

[ калибриране ]

Индикатор за това дали батерията изисква калибриране. Калибрирането гарантира точността на дисплея на нивото на батерията; след като батерията бъде заредена определен брой пъти, ще се покаже [ j ].

[ възраст на батерията ]

Петстепенен дисплей, показващ възрастта на батерията.

  • Стойност “0” ( k ) показва, че работата на батерията не е нарушена.

  • Стойност “4” ( l ) показва, че батерията е достигнала края на живота си на зареждане. Сменете батерията.

Брой изстрели

[ Брой снимки ] показва колко пъти е бил освободен затворът. Имайте предвид, че понякога камерата може да освободи затвора, без да запише снимка, например при измерване на предварително зададен баланс на бялото.

Зареждане на батерии при ниски температури

Батериите като цяло показват спад в капацитета при ниски температури на околната среда. Дори свежи батерии, заредени при температури под около 5 °C (41 °F), може да покажат временно увеличение от „0“ до „1“ на стойността, показана за [ Battery age ], но дисплеят ще се върне към нормалното, след като батерията се изтощи. е презареден при температура от около 20 °C (68 °F) или по-висока.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с памет езикЧасова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимка Пикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право IPTC Опции за гласова бележка Опции за звуков сигнал Докоснете контроли HDMI Данни за местоположение (вградени) Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър (вграден Wi-Fi) Кабелна LAN/WT Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера