Добавете коментар към нови снимки, докато се правят. Коментарите могат да се видят в раздела NX Studio [ Информация ].

Въведете коментар

Въведете коментар с дължина до 36 знака. Маркирайте [ Input comment ] и натиснете 2 , за да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( Въвеждане на текст ).

Прикачете коментар

За да прикачите коментара към следващите снимки, маркирайте [ Прикачване на коментар ], натиснете 2 и потвърдете, че в съседното квадратче за отметка се появява отметка ( M ). Натиснете J , за да запазите промените и да излезете; коментарът ще бъде прикачен към всички следващи снимки.

Информация за снимката
  • Коментарите могат да се видят на страницата [ Други данни за снимане ] в дисплея с информация за снимката.

  • За да покажете страницата [ Други данни за снимане ], изберете ( M ) и [ Данни за снимане ], и [ Други данни за снимане ] за [ Опции за показване на възпроизвеждане] в менюто за възпроизвеждане.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с памет езикЧасова зона и дата Яркост на монитора Цветов баланс на монитора Виртуален хоризонт Информационен дисплей Опции за фина настройка на AF Данни за обектива без процесор Почистете сензора за изображениеЗаключване на огледалото за почистване Изображение Отстраняване на прах Референтна снимка Пикселно картографиране Коментар на изображението Информация за авторското право IPTC Опции за гласова бележка Опции за звуков сигнал Докоснете контроли HDMI Данни за местоположение (вградени) Опции за безжично дистанционно (WR). Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR). Самолетен режим Свържете се със смарт устройство Свържете се с компютър (вграден Wi-Fi) Кабелна LAN/WT Маркировка за съответствие Информация за батерията Заключване за освобождаване на празния слот Запазване/Зареждане на настройките на менюто Нулиране на всички настройки Версия на фърмуера