Подаци о локацији и евиденције праћења
  • Ако је [ УКЉУЧЕНО ] изабрано за [ Подаци о локацији (уграђени) ] > [ Сними податке о локацији ] у менију подешавања или је праћење евиденције у току, камера ће наставити да прикупља евиденцију и/или локацију чак и када је искључена.

  • Лични подаци се могу закључити из података о локацији ускладиштених у евиденцији стаза или уграђених у фотографије и видео записе. Будите опрезни када делите фотографије, видео записе или евиденције праћења или када их постављате на Интернет или на друге локације где их могу видети треће стране. Обавезно прочитајте и „Опрез: одлагање уређаја за складиштење података“ ( Опрез: одлагање уређаја за складиштење података ).

Навигација

Овај производ је камера. Није намењен за употребу као навигациони или геодетски уређај.

  • Локација коју је пријавила камера је само приближна. Не сме се користити за мерење или за навигацију када путујете ваздухом или аутомобилом, пешке или на неки други начин.

Употреба у иностранству
  • Пре путовања, проверите код свог путничког агента или амбасаде или туристичких одбора земаља које ћете посетити за информације о ограничењима која се могу применити на коришћење камера које подржавају снимање података о локацији. Кина, на пример, забрањује неовлашћено снимање података о локацији. Изаберите [ ОФФ ] за [ Рецорд лоцатион дата ].

  • Од октобра 2021. функција података о локацији можда неће радити како се очекује у Кини и у близини кинеске границе.