Свака серија снимака снимљених током рафалног фотографисања може се третирати као група. Ово смањује количину времена утрошеног на скроловање напред-назад да бисте видели слике након снимања дугих рафала.

  • Опције [ Напредни оквир ] > [ Прескочи на први снимак у низу ] за прилагођену поставку ф3 [ Прилагођене контроле (репродукција) ] > [ Главни командни точкић ] и [ Подкомандни точкић ] су преименоване [ Прескочи на први снимак у серији ] .

Идентификовање првог пуцања у сваком рафалу

[ Означи први снимак у серији ] је додато опцијама доступним за [ Опције приказа репродукције ] > [ Додај информације ] у менију репродукције. Када је ова опција изабрана ( M ), прва слика у сваком низу ће бити идентификована иконом c и цифром која даје укупан број снимака у низу.

Преглед снимака у сваком рафалу

[ Започни репродукцију серије ] је додато улогама које се могу доделити коришћењем прилагођених поставки ф3 [ Прилагођене контроле (репродукција) ] ( ф3: Прилагођене контроле (репродукција) ). Слике у низу се могу гледати у низу држећи контролу када се прикаже било који снимак. Репродукција се зауставља када се пусти контрола или се прикаже последња слика у низу.

Опције брзе репродукције

Ставка [ Репродукција серије ] је додата у мени за репродукцију. Садржи опције за гледање рафала.

„Подселектор приказује први снимак“

  • Изаберите [ УКЉУЧЕНО ] да бисте прескочили све осим првог снимка у сваком низу када се крећете кроз слике нагињањем подселектора лево или десно. Слике које нису део рафала неће бити прескочене. Појединачни снимци у сваком низу се могу видети нагињањем подселектора нагоре или надоле.

  • Нагињање подселектора горе, доле, лево и десно када је изабрано [ ОФФ ] врши исте функције као притискање 1 , 3 , 4 и 2 на џојстику.

„Аутоматска репродукција серије“

Ако је изабрано [ ОН ], преостале слике ће се аутоматски репродуковати након што се прва слика у низу прикаже у пуном кадру неколико секунди. Репродукција се завршава када се прикаже последња слика у низу.

„Наведите серије као појединачне сличице“

Када је изабрано [ ОН ], само први снимак у сваком низу ће се појавити на листи сличица. Прва слика у сваком низу ће бити идентификована иконом c и цифром која даје укупан број снимака у низу.

  • Ставка [ Манаге сериес ] се појављује у менију за репродукцију i када је [ ОН ] изабрано за [ Лист сериес ас сингле тхумбнаилс ]. Може се користити за заштиту, брисање или отпремање на рачунар или ФТП сервер свих слика у одабраним серијама.