Ставка [ АТОМОС АирГлу БТ опције ] је додата у мрежни мени. Користите га за бежичне Блуетоотх везе између камере и Атомос УлтраСинц БЛУЕ АирГлу додатака.

 • УлтраСинц БЛУЕ се може користити за истовремене бежичне везе са више компатибилних камера или аудио снимача. Временски кодови се преносе на повезане уређаје са УлтраСинц БЛУЕ, синхронизујући временске кодове чак и на уређајима различитих произвођача. За информације о максималном броју истовремених веза погледајте веб локацију Атомоса.

  Ставка

  Опис

  [ Повежите се са АТОМОС АирГлу БТ ]

  Успоставите бежичну Блуетоотх везу са претходно упареним УлтраСинц БЛУЕ.

  [ Сачувај АТОМОС АирГлу БТ информације о упаривање ]

  Упарите камеру са УлтраСинц БЛУЕ.

  • Назив камере ће бити приказан на монитору камере.

  • Користите контроле на УлтраСинц БЛУЕ да бисте га упарили са камером. За више информација погледајте документацију за УлтраСинц БЛУЕ.

  [ Избриши АТОМОС АирГлу БТ информације о упаривање ]

  Прекините бежичну везу између камере и УлтраСинц БЛУЕ.

  [ камера ]

  Одаберите назив под којим је камера наведена на УлтраСинц БЛУЕ.

 • Након успостављања бежичне везе са УлтраСинц БЛУЕ, изаберите [ Укључено ] или [ Укључено (са ХДМИ излазом) ] за [ Временски код ] > [ Сними временске кодове ] у менију за снимање видео записа да бисте почели да примате временске кодове. Временски кодови ће се појавити на екрану за снимање фотоапарата.

 • Ако се не прими временски код, на екрану снимања ће се приказати „--:--:--:--“ (или „00:00:00:00“ када је спољни уређај повезан преко ХДМИ-ја). Неће се снимати временски кодови ако снимање започне у овој фази.

Опрез: Коришћење УлтраСинц БЛУЕ
 • Временски кодови неће бити снимљени ако је [ Х.264 8-бит (МП4) ] изабрано за [ Тип видео датотеке ] у менију за снимање видео записа.

 • УлтраСинц БЛУЕ омогућава корисницима да изаберу брзину кадрова. Ако се вредност не поклапа са оном која је изабрана на камери, временски кодови се неће снимати или емитовати преко ХДМИ-ја. Упарите брзину кадрова за УлтраСинц БЛУЕ са брзином кадрова за видео снимак на следећи начин:

  Брзина снимања видео записа

  УлтраСинц БЛУЕ брзина кадрова

  120п, 60п, 30п

  29,97 фпс, 29,97 фпс ДФ

  100п, 50п, 25п

  25 фпс

  24п

  23,98 фпс

  • Изаберите 29,97 фпс ДФ за снимање у низу.

  • Погледајте документацију за УлтраСинц БЛУЕ за информације о избору брзине кадрова.

 • Опције изабране за [ Тимецоде ] > [ Цоунт-уп метход ], [ Тимецоде оригин ] и [ Дроп фраме ] у менију за снимање видео записа не могу се променити док камера има бежичну везу са УлтраСинц БЛУЕ.

 • Ако камера изгуби бежичну везу са УлтраСинц БЛУЕ док је снимање у току, наставиће да снима временске кодове до краја тренутног снимка, иако ће се временски код приказан на екрану снимања пребацити на „--:-- :--:--“ око 60 секунди након прекида везе. Временски код ће се поново појавити када се бежична веза са УлтраСинц БЛУЕ поново успостави.

 • Бежична веза са УлтраСинц БЛУЕ ће се прекинути када се камера искључи или тајмер мировања истекне. Препоручујемо да одаберете [ Без ограничења ] за прилагођену поставку ц3 [ Одлагање искључивања ] > [ Тајмер приправности ].