Z 9 Референтни водич је за „Ц“ верзију фирмвера 2.10 (најновија верзија З 9 Референтног водича је доступна у Никон центру за преузимање). Ово поглавље описује нове функције и промене уведене са верзијом фирмвера „Ц“ камере 3.00. Ова два документа треба читати заједно.

„Верзија фирмвера“

Да бисте видели верзију фирмвера фотоапарата или ажурирали фирмвер фотоапарата, изаберите [ Верзија фирмвера ] у менију за подешавање.

Ажурирања се могу извршити помоћу рачунара или паметног уређаја.

  • Рачунар : Проверите у Никон центру за преузимање нове верзије фирмвера фотоапарата. Информације о извршавању ажурирања доступне су на страници за преузимање фирмвера.
    хттпс://довнлоадцентер.никонимглиб.цом/

  • Паметни уређај : Ако је паметни уређај упарен са камером помоћу апликације СнапБридге, апликација ће вас аутоматски обавестити када ажурирања постану доступна, а затим можете да преузмете ажурирање на меморијску картицу камере преко паметног уређаја. За информације о обављању ажурирања погледајте СнапБридге помоћ на мрежи. Имајте на уму да се аутоматска обавештења можда неће приказати у исто време када су ажурирања доступна у Никон центру за преузимање.