Állítsa be a fényképek ISO érzékenységét.

választási lehetőség Leírás
ISO érzékenység Válasszon az ISO 100 és 51200 közötti, a Hi 1 és a Hi 2 beállítások közül. h és a 4 q módban van Auto opció is.
Automatikus ISO érzékenység szabályozás

Ha a Be lehetőséget választja, a fényképezőgép automatikusan beállítja az ISO-érzékenységet, ha az ISO-érzékenységnél kiválasztott értéknél nem érhető el az optimális expozíció. Az alábbiakban felsorolt lehetőségek állnak rendelkezésre az automatikus ISO-érzékenység-szabályozás finomhangolásához.

  • Maximális érzékenység : válasszon egy felső határt az ISO-érzékenységnek, nehogy túl magasra emelkedjen.
  • Maximális érzékenység a c gombbal: Válassza ki az ISO érzékenység felső határát az opcionális vakuval készített fényképekhez.
  • Minimális zársebesség : Válassza ki azt a záridőt, amely alatt az automatikus ISO érzékenység szabályozása bekapcsol, hogy elkerülje az alulexponálást a P és A módokban. Az opciók 1/4000 s és 30 s között vannak. Egy Auto opció is elérhető ( 0 "Minimális zársebesség" > "Auto" ).

Minimális zársebesség ” > „ Auto

Ha az Auto beállítást választja az Automatikus ISO érzékenység szabályozása > Minimális záridő beállításnál , a fényképezőgép az objektív gyújtótávolsága alapján választja ki a minimális záridőt. Például a fényképezőgép automatikusan kiválasztja a rövid minimális záridőt, hogy csökkentse a teleobjektíveknél általában előforduló elmosódást.

Az automatikus zársebesség-választás finomhangolható gyorsabb vagy lassabb minimális értékekre, ha kiemeli az Auto és megnyomja a 2 gombot; Ha gyorsan mozgó tárgyak fényképezésekor rövid minimális záridőt választ, csökkenti az elmosódást.

A zársebesség a kiválasztott minimum alá csökkenhet, ha az optimális expozíció nem érhető el a Maximális érzékenységnél kiválasztott ISO érzékenységgel.