Válassza ki az új fotók feldolgozási módját. További információkért lásd: „Képszabályozás beállítása” ( 0 Képszabályozás beállítása ).

Képszabályozás beállítása: A képszabályozás módosítása

A meglévő előre beállított vagy egyéni képszabályozási beállítások módosíthatók a jelenetnek vagy a felhasználó kreatív szándékának megfelelően.

  1. Válasszon ki egy képszabályozást.

    Jelölje ki a kívánt képszabályozást a Picture Control listában, és nyomja meg a 2 gombot.

  2. Módosítsa a beállításokat.

    Nyomja meg az 1 vagy a 3 gombot a kívánt beállítás kijelöléséhez, majd nyomja meg a 4 vagy 2 gombot az érték 1-es lépésekben történő kiválasztásához, vagy forgassa el a segédtárcsát egy 0,25-ös lépésekben történő érték kiválasztásához (a rendelkezésre álló lehetőségek a kiválasztott képszabályozástól függően változnak). A szintek gyors beállításához a kiegyensúlyozott élesítés , a középkategóriás élesítés és a tisztaság érdekében , jelölje ki a Gyors élesítés lehetőséget, és nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot. Ismételje meg ezt a lépést, amíg az összes beállítást el nem végezte. Az alapértelmezett beállításokat az O gomb megnyomásával állíthatja vissza.

  3. Változtatások mentése és kilépés.

    Nyomja meg a J gombot a változtatások mentéséhez és a Képszabályozás listához való visszatéréshez.

Egyedi képszabályozás

A meglévő képszabályozási beállítások módosításait egyéni képszabályozásként mentheti el a Kép- vagy filmfelvétel menü Képszabályozás kezelése opciójával. Az egyéni képszabályozási beállítások memóriakártyára másolhatók, és kompatibilis szoftverekben használhatók, vagy megoszthatók az azonos modellhez tartozó fényképezőgépek között.

Az i menü

A Képszabályozás módosítása az i menüben lehetővé teszi az effektus előnézetének megtekintését a kijelzőn. Jelölje ki a Képszabályozás beállítása elemet az i menüben, és nyomja meg a J gombot, majd nyomja meg a 4 és a 2 gombot a Képszabályozás kiválasztásához, és nyomja meg a 3 gombot a Képszabályozási beállítások megjelenítéséhez.