Módosítsa a beépített vaku, az opcionális vakuegységek és a vezeték nélküli vakus fényképezés vakubeállításait.

  • Az opcionális vakukkal a fényképezőgépen történő vakuval történő fényképezéshez lásd a „Fényképezőgép vakuval történő fényképezése” részt ( 0 Fényképezőgép vakuval történő fényképezés ).
  • Az opcionális vakuegységek vezeték nélküli vakufotózáshoz való használatáról lásd a „Távoli fényképezés vakuval” című részt ( 0 Távoli vakufotózás ).

Vakuvezérlési mód (beépített)

Válassza ki a beépített vaku vakuvezérlési módját.

  • TTL : i-TTL mód. A vaku szintje a fényképezési körülményeknek megfelelően automatikusan beáll.
  • Kézi : Manuálisan válassza ki a vaku szintjét (Kézi teljesítmény mennyisége).

Vakuvezérlési mód (külső)

Ha opcionális vaku van csatlakoztatva és be van kapcsolva, a Vakuvezérlés mód (beépített) opciót a Vakuvezérlés mód (külső) váltja fel.

A beépített vaku: fénymérés és vakuvezérlés

A fényképezőgép i-TTL kiegyensúlyozott vakuvezérlést használ mátrixos, középre súlyozott és kiemeléssel súlyozott fényméréssel, szabványos i-TTL feltöltővaku vezérlést spot fényméréssel. Az i-TTL módokban a vakuteljesítmény beállítása a beépített vaku által az exponáló gomb lenyomásakor kibocsátott elővillanások alapján történik.

  • i-TTL kiegyensúlyozott vaku : A beépített vaku egy sor szinte láthatatlan elővillanást (monitor elővillanásokat) bocsát ki közvetlenül a fővaku előtt. A fényképezőgép elemzi a tárgyakról visszaverődő elővillantásokat a keret minden területén, és beállítja a vaku teljesítményét a fő téma és a környezeti háttérvilágítás közötti természetes egyensúly érdekében.
  • Szabványos i-TTL kitöltő vaku : A vaku teljesítménye úgy van beállítva, hogy a keret megvilágítását a szabványos szintre hozza; a háttér fényerejét nem veszik figyelembe. Olyan felvételekhez ajánlott, amelyeken a fő téma a háttér részleteinek rovására kerül kiemelésre, vagy ha expozíciókompenzációt használnak.

Vezeték nélküli vaku opciók

Módosítsa a beállításokat több távoli vaku egyidejű vezeték nélküli vezérléséhez. Ez az opció csak akkor érhető el, ha SB-500 vaku van a fényképezőgépre szerelve.

választási lehetőség Leírás
Y Optikai AWL A távoli vakuk vezérlése a fővaku által kibocsátott alacsony intenzitású vakukkal történik ( 0 Távoli vakuegységek vezérlése ).
Ki Távoli vaku fényképezés letiltva.

Csoportos Flash opciók

Módosítsa az egyes csoportok vakuegységeinek beállításait, ha opcionális vakuegységeket használ ( 0 Távoli vakufotózás ).