Mentse el a módosított képszabályozást egyéni képszabályozásként.

választási lehetőség Leírás
Mentés/szerkesztés Hozzon létre új egyéni képszabályozást egy meglévő előre beállított vagy egyéni képszabályozás alapján, vagy szerkessze a meglévő egyéni képszabályozási beállításokat.
Átnevezés Egyéni képszabályozás átnevezése.
Töröl Törölje az egyéni képszabályozási beállításokat.
Betöltés/mentés

Használja a következő lehetőségeket az egyéni képszabályozási beállítások memóriakártyára és onnan történő másolásához. A memóriakártyára másolás után a Picture Controls használható más fényképezőgépekkel vagy kompatibilis szoftverekkel.

 • Másolás fényképezőgépre : Másolja át az egyéni képszabályozási beállításokat a memóriakártyáról a fényképezőgép C-1–C-9 egyéni képszabályzóira, és nevezze el őket tetszés szerint.
 • Törlés a kártyáról : A kiválasztott egyéni képszabályozási beállítások törlése a memóriakártyáról.
 • Másolás kártyára : Egyéni képszabályozás (C-1–C-9) másolása a fényképezőgépről a memóriakártyán lévő kiválasztott helyre (1–99).

Egyéni képszabályozás létrehozása

A fényképezőgéppel szállított képszabályozási beállítások módosíthatók és egyéni képszabályozásként menthetők.

 1. Válassza a Mentés/szerkesztés lehetőséget .

  Jelölje ki a Mentés/szerkesztés elemet, és nyomja meg a 2 gombot.

 2. Válasszon ki egy képszabályozást.

  Jelöljön ki egy meglévő képszabályozást, és nyomja meg a 2 gombot, vagy nyomja meg a J gombot a 4. lépéshez való továbblépéshez, hogy további módosítások nélkül elmentse a kiemelt képszabályozás másolatát.

 3. Szerkessze a kiválasztott képszabályozást.

  A változtatások elvetéséhez és az alapértelmezett beállításoktól való újrakezdéshez nyomja meg az O gombot. Nyomja meg a J gombot, amikor a beállítások befejeződtek.

 4. Válasszon ki egy úti célt.

  Válasszon egy célt az egyéni képszabályozáshoz (C-1-C-9), majd nyomja meg a 2 gombot.

 5. Nevezze el a Képszabályozást.

  Megjelenik egy szövegbeviteli párbeszédpanel. Alapértelmezés szerint az új képszabályzók elnevezése egy kétjegyű szám (automatikusan hozzárendelve) hozzáadásával történik a meglévő képszabályozás nevéhez; másik név kiválasztásához nevezze át a Képszabályozást a „Szövegbevitel” részben leírtak szerint ( 0 Szövegbevitel ). Érintse meg a billentyűzetkiválasztó gombot a nagybetűs, kisbetűs és szimbólumos billentyűzetek közötti váltáshoz. Az egyéni képszabályozási nevek legfeljebb tizenkilenc karakter hosszúak lehetnek. A tizenkilencedik utáni karakterek törlődnek. Ha a bevitel befejeződött, érintse meg az X gombot az új képszabályozás hozzáadásához a Picture Control listához.

  Terület elnevezése

  Billentyűzet terület

  Billentyűzet kiválasztása

Egyedi képszabályozási beállítások

Az egyéni képszabályozással elérhető opciók megegyeznek azokkal, amelyeken az egyéni képszabályozás alapul.

Az eredeti képszabályozási ikon

Az egyéni képszabályozás alapjául szolgáló eredeti előre beállított képszabályozást egy ikon jelzi a szerkesztőképernyő jobb felső sarkában.

Eredeti képszabályozás ikon