Asetusvalikon kieliasetus korostetaan automaattisesti, kun valikot näytetään ensimmäistä kertaa. Valitse kieli ja aseta kameran kello.

 1. Kytke kamera päälle.

  Kierrä virtakytkin asetukseen ON.

 2. Valitse Kieli (Language) asetusvalikosta.

  Paina G-painiketta näyttääksesi kameran valikot ja korosta sitten Kieli (Language) asetusvalikossa ja paina 2 (katso lisätietoja valikoiden käyttämisestä kohdasta “G-painike”, 0 G-painike).

 3. Valitse kieli.

  Paina 1 tai 3 korostaaksesi haluamasi kielen ja paina J (käytettävissä olevat kielet vaihtelevat sen maan tai alueen mukaan, josta kamera on alunperin ostettu).

 4. Valitse Aikavyöhyke ja päivämäärä.

  Korosta Aikavyöhyke ja päivämäärä ja paina 2.

 5. Valitse aikavyöhyke.

  Valitse Aikavyöhyke ja valitse nykyinen aikavyöhykkeesi (näytössä näkyy valittuja kaupunkeja valituilla alueilla sekä valitun aikavyöhykkeen ja UTC:n välinen aikaero). Tallenna muutokset painamalla J ja palaa aikavyöhyke ja päivämäärä -valikkoon.

 6. Ota kesäaika käyttöön tai pois käytöstä.

  Valitse Kesäaika ja korosta sitten Päällä tai Pois ja paina J. Asetuksen Päällä valitseminen siirtää kelloa eteenpäin yhdellä tunnilla.

 7. Aseta kello.

  Valitse Päivämäärä ja aika ja käytä monivalitsinta asettaaksesi kellon. Paina J, kun kameran kello on asetettu nykyiseen päivämäärään ja aikaan (huomaa, että kamera käyttää 24-tuntista kelloa).

 8. Valitse päiväysmuoto.

  Valitse, missä järjestyksessä vuosi, kuukausi ja päivä näkyvät valitsemalla Päiväysmuoto, ja korosta sitten haluamasi asetus ja paina J.

 9. Poistu kuvaustilaan.

  Poistu kuvaustilaan painamalla laukaisin puoleenväliin.

t (“Kelloa ei asetettu”) -kuvake

Kameran kello toimii erillisellä ladattavalla virtalähteellä, joka alkaa tarvittaessa latautua, kun pääakku on asennettuna kameraan. Kahden päivän lataus antaa kellolle virtaa noin kuukaudeksi. Jos t-kuvake vilkkuu näytössä, kello on nollattu ja uusiin valokuviin tallentuu väärä päivämäärä ja aika. Käytä asetusvalikon asetusta Aikavyöhyke ja päivämäärä > Päivämäärä ja aika asettaaksesi kelloon oikean kellonajan ja päivämäärän (0 Aikavyöhyke ja päivämäärä).

SnapBridge

Käytä SnapBridge-sovellusta synkronoidaksesi kameran kellon älypuhelimen tai tabletin (älylaitteen) kellon kanssa. Katso lisätietoja SnapBridge-sovelluksen verkko-ohjeesta.